Händer och fötter

Borttagning av CND Shellac ink minimanikyr och nytt shellac. Återbesök

Vi löser upp ditt gamla shellac och gör en lätt manikyr samt lackar ett nytt shellac. Obs! Gäller endast shellac inte andra sk. Gellack då borttagningametoder kan variera. Kommer man med annat material som ej löser sig så håller inte tiden och extra tid debiteras enligt 150kr/15 minuter Vänligen kom 15 minuter innan utsatt tid!

50 min 525:-

Sök tid

Borttagning av CND Shellac ink minimanikyr. Återbesök

Vi löser upp shellac och återställer nagelns fuktbalans. samt gör en minimanikyr. Obs! Gäller endast om man har CND SHELLAC. Ej andra Gellack. Metoden för borttagning kan variera extremt och löser inte materialet så som ett CND normalt gör så debiteras ev extra tid med 150:-/15 min. Vänligen kom 15 minuter innan utsatt tid!

15 min 175:-

Sök tid

 

CND Shellac

CNDs Shellac. Originalet som blivit synonymt men Gellack. Perfekt nagellack som sitter upp till 3 veckor. Ger en lätt förstärkning av nageln

30 min 395:-

Sök tid

CND shellac fransk manikyr

CNDs 3veckors gellack med klassisk fransk manikyrutförande. Den vita linjen går att få i helt vitt och mer naturligt vit.

45 min 550:-

Sök tid

CND Shellac ink lätt manikyr och dekorationer

CND Shellac med dekarationer så som schablon mönster och kristaller. Priset som anges är ett från pris och ökar beroende på typ av dekoration. ring för att få redan på exakt pris.

50 min 495:-

Sök tid

Fotvård

Denna fotvård är för dig som vårdar dina fötter regelbundet. I behandlingen ingår klippning och filning av naglar, rensning av nagelband, filning av foten, fotmassage samt lackning.

50 min 565:-

Sök tid

Fotvård

Denna fotvård är för dig med eftersatta fötter. I behandlingen ingår klippning och filning av naglar, rensning av nagelband, filning av foten och eventuell avlägsning av liktorn, förhårdnader och nageltrång. Behandlingen avslutas med fotmassage och lackning.

80 min 665:-

Sök tid

Quick manikyr

Filning och lackning av nageln.

20 min 270:-

Sök tid

Quick manikyr i samband med ansiktsbehandling

Filning, polering och lackning.

1 min 150:-

Sök tid

Spa manikyr

Vårdande manikyr med handskrubb, nagelbandsarbete, filning, polering, mjukgörande inpackning samt lackning.Behandlingen gör dina händer mjuka och välvårdade. Utöver det så får ditt sinne en mycket avslappnande och avstressand upplevelse.

60 min 495:-

Sök tid