Age Beauty secret

Behandlingen är resultatet av intensivt och inovativt forskningarbete. Reparerar i Cellens DNA och ersätter därmed slitna byggstenar(celler) mot mer vitala. Det ger för dig som kund: En jämnare hudton
En utjämnande effekt på linjer
Ett utökat skydd mot de krafter som bryter ner vår hud. mao miljö och levnadsvanor, Produkterna innehåller vegetabiliskt stamcellsextrakt, peptider och algextrakt som skyddar huden och ökar cellernas vitalitet och lyster.
Passar för dig som börjat få rynkor oavsett hudtyp behandlingen passar även den mest känsliga huden som normalt har svårt att ta emot antiagebehandlingar. Behandlingen kan göras som enstaka behandlingar för en extra kick eller i kur för en mer djupgående effekt.

50 min 1.145:-

Sök tid

Age Beauty secret kur

Behandlingen är resultatet av intensivt och inovativt forskningarbete. Reparerar i Cellens DNA och ersätter därmed slitna byggstenar(celler) mot mer vitala. Det ger för dig som kund: En jämnare hudton.
En utjämnande effekt på linjer
Ett utökat skydd mot de krafter som bryter ner vår hud. mao miljö och levnadsvanor, Produkterna innehåller vegetabiliskt stamcellsextrakt, peptider och algextrakt som skyddar huden och ökar cellernas vitalitet och lyster.
Passar för dig som börjat få rynkor oavsett hudtyp behandlingen passar även den mest känsliga huden som normalt har svårt att ta emot antiagebehandlingar.

50 min 1.095:-

Sök tid

Desence, mot ytliga kärl och rodnad

en revolutionerande behandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Även perfekt för dig som vistas mycket i kyla eller sitter mycket framför datorn. Paraben och allergenfri. Reparerar och stärker, lugnar och dämpar rodnader. Det ingår rengöring, enzym-peeling, reparerande serum, massage och lugnande mask.

50 min 645:-

Sök tid

Desence, mot ytliga kärl och rodnad ink Por-rengöring

en revolutionerande behandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Även perfekt för dig som vistas mycket i kyla eller sitter mycket framför datorn. Paraben och allergenfri. Reparerar och stärker, lugnar och dämpar rodnader. Det ingår rengöring, enzym-peeling, Por-rengöring, reparerande serum, massage och lugnande mask.

80 min 845:-

Sök tid

 

 

Desence, mot ytliga kärl och rodnad kurpris

Desense kan göras som kur a 5 gånger då blir priset reducerat

50 min 595:-

Sök tid

Lifting code

Med tiden förändras huden och blir livlös med försämrad elasticitet och fasthet, t o m ansiktskonturen förändras.
LIFTING CODE diffusion filler återställer huden genom en lifting och filling effekt. Ansiktskonturen förbättras och huden får en klar, fräsch och föryngrad hudton.

50 min 795:-

Sök tid

 

Primaluce, aha, pha.

Behandling lämplig för dig med vidgade porer, acne,rynkor, ärr eller pigmentfläckar. en parabenfri formula med activa syror förstärkta med en polysackarid som ger en ökad peelingeffekt.

30 min 375:-

Sök tid

Primaluce, aha, pha. extra

Behandling lämplig för dig med vidgade porer, acne,rynkor, ärr eller pigmentfläckar. en parabenfri formula med activa syror förstärkta med en polysackarid som ger en ökad peelingeffekt. Behandlingen förstärks ytterligare med en ansiktsmask.

60 min 675:-

Sök tid

 

Primaluce, aha, pha. i kur

När du gör en serie om minimum 6 primalucebehandlingar så reduceras priset per behandling

30 min, 375:-

Sök tid

Primaluce, aha, pha. ink por-rengöring

Behandling lämplig för dig med vidgade porer, acne,rynkor, ärr eller pigmentfläckar. En parabenfri formula med activa syror förstärkta med en polysackarid som ger en ökad peelingeffekt. Behandlingen följs upp med en klassisk anisktsbehandling.

80 min 845:-

Sök tid

 

De-Ox antioxidant

En behandling för dig som vill motverka slitage på din hud. Behandlingen arbetar med antioxidanter som motverkar det slitage som uppstår av UV-Strålning, luftföroreningar och stress. Motverkar hudens åldrande. Verkan  även mot fria radikalers nedbrytande effekt på proteiner vilket skyddar elastinet i huden.

50 min 755:-

Sök tid

De-Ox antioxidant ink por-rengöring

En behandling för dig som vill motverka slitage på din hud. Behandlingen arbetar med antioxidanter som motverkar det slitage som uppstår av Strålning, luftföroreningar och stress. Verkan  även mot fria radikalers nedbrytande effekt på proteiner vilket skyddar elastinet i huden. Här görs behadlingen i samband med en por-rengöring.

80 min 845:-

Sök tid

 

De-Ox antioxidant kurpris

Behandlingen kan göras som kur a ca 5 gånger. Verkan  även mot fria radikalers nedbrytande effekt på proteiner vilket skyddar elastinet i huden.
Perfekt i samband med solsemestern.

50 min 710:-

Sök tid